Medewerkers toevoegen & Journey eLearning activeren

Wanneer je een nieuwe medewerker toevoegt wil je dat er direct een journey of elearning klaarstaat.
Om dat voor elkaar te krijgen doorlopen we drie stappen.

Stap 1: Vul de gegevens in

• Ga naar console.wizzflix.com en log in met je manager account
  • Ga naar menu
  • Ga naar Gebruikers
  • Klik op het + Teken rechtsboven
  • Vul de volledige naam in
  • Vul het telefoonnummer en/of email-adresin
    • (We verzenden een SMS wanneer je het telefoonnummer invult, een email wanneer je het email-adres invult en wanneer je allebei invult verzenden we een SMS.)
  • Wanneer je alleen het email-adres invult, vink dan "Geen smartphone" aan
  • Vink Active nog even uit

Stap 2: Voeg de medewerker toe aan de juiste groep

• Ga via het menu naar Groepen
  • Selecteer het tabbladGebruikers
  • Ga naar onderen en klik op +
  • Voeg nu de nieuwe medewerker aan de groep toe
  • De cursussen die voor de groep staan ingesteld worden nu automatisch gepland voor deze medewerker

Stap 3: Activeer de medewerker

• Ga via het menu naar Gebruikers
  • Klik op de nieuwe medewerker (gebruik het zoekveld)
  • Ga naar onderen en vink Active aan
  • Sla op door een ander tabblad te openen

Voila! Nu krijgt de medewerker een uitnodiging om deel te nemen per SMS of email.