De privacy instellingen van een serie

In het tabblad privacy kun je instellen wie het behaalde resultaat van de gebruiker kan zien.

Waarvoor (gegevens delen)?

Er moet er wettelijk vermeld worden wat er gebeurt met de informatie van de gebruiker. Daarvoor gebruiken wij meestal de tekst:
We gebruiken je gegevens om resultaten te meten en persoonlijke certificaten te genereren.

Resultaat zichtbaar/ Anoniem/ Resultaat op tijdslijn

Met het plaatsen van de vinkjes bepaal je wie en waar die de resultaten te zien krijgt van de behaalde cursus.

Met resultaat zichtbaar bepaal je wie er de resultaten mag zien van andere mensen bij ANDEREN in de app of op het Dashboard in het console. De persoon krijgt dan alleen de resultaten te zien van de groepen waar hij of zij deze rol heeft.

Wanneer je de resultaten Anoniem wilt instellen. Stel je dat hier in.

Bij Resultaat op tijdslijn, stel je in bij wie je wilt dat de resultaat op de tijdslijn verschijnt.

Voorbeeld.

Op het moment zijn er twee opties die volledig werkend zijn.

Optie 1: De resultaten zijn zichtbaar voor de general manager, HR en de manager. Maar alleen de general manager krijgt het resultaat te zien op zijn tijdlijn.

Optie 2: De resultaten zijn zichtbaar voor de General Manager, HR en de manager. Op de tijdlijn ziet de general manager de resultaten en de participant zelf. Meestal zijn dit grote of belangrijke cursussen, waar inzicht in de resultaten van belang is.

• Sla de serie op door naar een ander tabblad te gaan