Inloggen

Je kunt Wizzflix op 2 manieren gebruiken. Via de app op je telefoon of tablet of via de browser op ieder willekeurig apparaat. Hier lees je hoe het werkt.

Optie 1: Via de app

• Stap 1: Open de SMS of email die je ontvangen hebt
  • Stap 2: Installeer de app op je telefoon of tablet.

Klik hier om naar de App Store te gaan

Klik hier om naar de Google Play te gaan

• Stap 3: Registreer jezelf met dezelfde gegevens die bekend zijn bij je werkgever.

* Je inloggegevens zijn persoonsgebonden en kunnen niet worden gedeeld met derden.

Optie 2: Via de browser

• Stap 1: Open de SMS of email die je ontvangen hebt
  • Stap 2: Ga naar de app website van Wizzflix.

Klik hier om naar de app website te gaan

• Stap 3: Registreer jezelf met dezelfde gegevens die bekend zijn bij je werkgever.

* Je inloggegevens zijn persoonsgebonden en kunnen niet worden gedeeld met derden.