Iemand manager maken

Wanneer je iemand manager wil maken in je groep doe je het volgende.

• Ga naar console.wizzflix.com en log in met je manager account
  • Ga naar het menu
  • Kies voor Groepen
  • Selecteer de groep waarin je iemand een manager rol wilt geven.
  • Je klikt dan op  Gebruikers
  • Druk vervolgens op Het pijltje bij een rol van een medewerker

• Je kunt hier vervolgens een medewerker een andere rol geven waaronder de rol Manager
  • Vaak wil je een manager meer rechten geven dan een participant. Om dit te doen klik je week op het menu en dan op Gebruikers
  • Kies de gebruiker die je zojuist manager hebt gemaakt in de groep.
  • Klik vervolgens op Rechten hier kun je dan aanvinken tot waar je de manager toegang wilt geven.