Groepen aanmaken

Wanneer je een groep wilt aanmaken doe je het volgende.

• Ga naar console.wizzflix.com en log in met je manager account
  • Ga naar menu
  • Kies voor Groepen
  • Klik op + rechtsboven
  • Plaatje: Je kunt je groep een plaatje geven.
    Dit plaatje is onder andere zichtbaar wanneer je een bericht wilt sturen naar deze groep.
  • Naam: Geef hier je groep een naam.
  • Type: Selecteer hier de type groep
    • Afdeling: meest voorkomend
    • Project:
    • Functie:
    • Norm:
    • Individuele gebruiker:
  • Onderdeel van: Door een groep onderdeel te maken van een andere groep
    breng je hiërarchie aan in je organisatie.
  • Actief: De groep actief maken kan pas wanneer er gebruikers zijn toegevoegd aan de groep en maak een gebruiker general manager. Doe dit eerst en ga dan terug naar het tabblad Algemeen om de groep op Actief te zetten.