Hoe maak ik een sessie aan via de app?

Om een sessie live training, teambijeenkomst, of online meeting te organiseren via de app volg je deze stappen:

1. Ga naar de Toolbar in de app en open Sessie. Klik hier als je het niet kunt vinden.
  2. Klik op +
  3. Kies een Sessie template
    Klik hier om te kijken hoe je een sessie template aanmaakt.
  4. Stel de gewenste datum en tijd in.
  5. Geef alle de details in van de sessie bijvoorbeeld de locatie en stad.
  6. Voeg eventueel deelnemers toe. Deze personen ontvangen vervolgens een uitnodiging op de tijdlijn.
    Deelnemers kunnen ook automatisch toegevoegd worden via een journey. Mocht je dit willen dan bel dan het Wizzflix Service Team om je te helpen met het instellen.
  7. Sluit het programma.