De resultaten in de app en het dashboard komen niet overeen, hoe kan dat?

Geen zorgen! Dit heeft te maken met een bepaalde instelling van de serie.

Resultaten bekijken kan op 3 manieren.
1) Resultaten inzien in het dashboard van het Console
2) Resultaten inzien in het menu 'andere' van de Mobile of WebApp
3) Resultaten inzien op de tijdlijn van Mobile of WebApp

Wanneer de resultaten in het dashboard en het menu 'andere' van de Mobile of WebApp niet overeenkomen, dan heeft dat te maken met de privacy instellingen van de desbetreffende serie.

Om dit aan te passen kun je de volgende stappen doorlopen:
1) Ga naar het console en log in met je mobiel nummer
2) Ga naar het menu
3) Ga naar series
4) Zoek de serie op die je inzichtelijk wil krijgen in de app
5) Ga naar het tabblad 'Privacy'
6) Vink bij Anoniem de rollen uit die de resultaten mogen inzien
7) Wissel van tabblad om wijzigingen op te slaan
8) Refresh de pagina in de Mobile of WebApp en je hebt het resultaat inzichtelijk.

Is het niet gelukt?
💡 Zorg dat je van alle versies de privacy instelling veranderd.

💡 Het kan zijn dat je niet de juiste rechten hebt verkregen om dit aan te passen. Als dit gebeurd kun je altijd een consultant raadplegen op [email protected]